AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 13:49
Petit: Situationen i Chelsea minder om de mørke tider med Mourinho

Emmanuel Petit frygter, at enden er nær for Maurizio Sarri i Chelsea.


Maurizio Sarris prekære situation i Chelsea fremkalder minder om Mourinhos andet ophold i trænersædet på Stamford Bridge, mener Emmanuel Petit.

Klubben har lidt to katastrofale nederlag til Bournemouth og Manchester City - og har endnu ikke scoret et udebanemål i 2019.

Tilhængerne er pludseligt kritiske overfor projektet, spillerne er angiveligt umotiverede og har svært ved at forstå Sarris instrukser, og så Roman Abramovich en tendens til at være hurtig til at trykke på fyringsknappen.

Hele situationen lugter langt væk af et deja vu, mener Petit.

-  Sarri er nervøs. Hans kropssprog til sine seneste pressekonferencer har vist det, ligesom situationen med Guardiola i søndags også gjorde, fortæller Petit og refererer til episoden, hvor Chelsea-træneren vandrede direkte ned i omklædningsrummet uden at give Pep Guardiola hånden.

- Det burde ikke ske, og det viser alle, fansene, spillerne, journalisterne, at du ved at gå fra snøvsen. Det minder mig lidt om de mørke tider under José Mourinho.

Sarri er ofte blevet klandret for ikke at have en Plan B, ligesom hans ubrydelige tillid til Jorginho og taktiske dispositioner med N'Golo Kante har fået folk til at rynke panden.

Petit har respekt for Sarris stædighed, men føler, at italieneren får en udfordring med at overbevise sine spillere.

- Han har sagt, at ville blive forholde sig til dét, han står inde for. Det har jeg forståelse og respekt overfor, men han har glemt noget vigtigt;  Det er ikke fansene eller pressen, han skal overbevise, men sine spillere, mener Petit.

- I øjeblikket ser det ikke ud til, at hans spillere føler sig sikre på, hvordan han gerne vil have dem til at spille. Skal han fyres nu? Når Roman Abramovich føler presset, så tænker han normalt ikke længe over beslutningen, men skærer træet ned.

- Det skete med mourinho, og det skete med Conte, som ellers havde vundet Premier League. Derfor får han heller ingen kvaler over at gøre det samme med Sarri, vurderer Petit.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED