AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 09:57
Petit: Ancelotti er den perfekte mand for Arsenal

Emmanuel Petit mener, at Arsenal skal have fat i en verdensklassetræner, og han peger på, at Carlo Ancelotti er det helt rigtige valg.


- Situationen er blevet værre og værre for hver sæson, så man har brug for en rigtig toptræner, der kan håndtere situationen.

Sådan siger Emmanuel Petit til the Mirror om tilstanden i Arsenal, og franskmanden er slet ikke i tvivl om, hvem der vil være den rette mand for the Gunners.

- Ancelotti vil lige nu være det perfekte svar for Arsenal.

Den yderst rutinerede italiener blev tidligere på ugen fyret i Napoli efter en skuffende indledning på Serie A-sæsonen, og derfor står han nu uden job. Det behøver han dog ikke gøre særlig længe, for der er efter sigende bud efter ham fra andre klubber.

- Jeg ved, han også forhandler med Everton. Men jeg er ret sikker på, at hvis Arsenal gør det godt, vil han være mere end glad for at stå i spidsen for Arsenal, siger Emmanuel Petit.

Carlo Ancelotti har tidligere været forbi Premier League, hvor han var med til at vinde mesterskabet og FA Cup-titlen i 2009/10-sæsonen med Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED