Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 16:44
"Personlige årsager" - Arteta aner ikke hvornår Aubameyang er tilbage

Mikel Arteta kunne ikke sige, om Pierre-Emerick Aubameyang er tilbage til tirsdagens kamp mod Southampton.


Pierre-Emerick Aubameyang var rejst med resten af Arsenal-truppen til Southampton, men måtte af personlige årsager vende tilbage til London kort før lørdagens kamp mod The Saints.

Det kunne Arteta kort fortælle inden nederlaget. Efterfølgende turde Arsenal-træneren ikke spå om, hvornår anføreren atter er tilbage i truppen.

- Jeg ved det ikke- Han har noget, der skal tages hånd om, og vi må se, hvordan det udvikler sig. Vi er her og støtte ham, og han må tage den tid, der er nødvendig, for det er hans prioritet lige nu, fortalte Arteta efter nederlaget til Southampton ifølge THe Independent.

Arsenal møder netop Southampton igen allerede på tirsdag, men det er altså usikkert, hvorvidt Aubameyang er med eller ej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED