AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 10:25
Pep i krise?: Jeg bliver fyret, hvis jeg ikke kan levere i CL

Pep Guardiola siger offentligt, at han tror, at ledelsen vil fyre ham, hvis han ikke går videre mod Real Madrid.


Pep Guardiola er kilometer bag Liverpool i Premier League, hvor afstanden lyder på 22 point. I Champions League er man dog stadig i betragtning til pokalen med de store ører.

Netop denne er i manges optik dét, som Manchester City mangler for rigtigt at kunne blive historisk på europæisk basis, og derfor kommer Manchester Citys træner, Pep Guardiola, nu også med et spøjs udtalelse om emnet.

Han åbner nemlig op for at ledelsen fyrer ham, såfremt han ikke kan levere mod Real Madrid, som man har trukket i ottendelsfinalen.

- Jeg vil vinde Champions League, og jeg drømmer og vil nyde kampene mod Real Madrid. Jeg vil se, hvad jeg kan gøre for, at det skal lykkes. 

- Hvis vi ikke slår dem, så kommer ledelsen og siger 'det er ikke godt nok, vi vil vinde Champions League, og derfor fyrer vi dig', lyder det fra Guardiola ifølge The Mirror.

Udtalelsen medførte at journalisten gravede dybere, og spurgte, om det var noget, som han reelt set frygtede, hvortil han svarede:

- Det ved jeg ikke. Det er sket mange gange. Måske vil de sige, 'okay, du har gjort det godt, men hvad kan vi forbedre'?, afslutter han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED