AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 10:59
På hold med Salah: Liverpool er interesseret i Ramos

Liverpool er angiveligt blandt flere klubber, der bejler til Real Madrids Sergio Ramos.


I morgen er det et år siden, at Liverpool tabte til Real Madrid i en Champions League-finale, der hovedsageligt vil blive husket for tre ting: Gareth Bales drømmemål, Loris Karius' forfærdelige aktioner og Mohamed Salahs skade. 

Liverpools egyptiske stjernespiller var ellers udset til at få en nøglerolle i finalen, men allerede i 1. halvleg måtte han lade sig udskifte efter en duel med Real Madrids Sergio Ramos. 

Episoden fik Liverpools fans til at rase mod Ramos, og der blev sågar startet en underskriftsindsamling for at få UEFA og FIFA til at straffe spanieren. 

Siden da har the Reds' fans haft et anstrengt forhold til midtstopperen, men i næste sæson må de måske indstille sig på at se meget mere til ham.

Ifølge den spanske sportsavis AS overvejer Ramos at forlade Real Madrid til sommer, og Liverpool er angiveligt interesseret. 

Avisen skriver, at Jürgen Klopp ser spanieren som den perfekte makker til Virgil van Dijk, og klubben har efter sigende allerede taget kontakt til spanierens agent for at drøfte et muligt skifte. 

Liverpool er dog ikke alene om interessen, og ærkerivalerne fra Manchester United har også været i kontakt med Ramos' agent. 

Derudover er Juventus også interesseret, mens et par unavngivne kinesiske klubber også har ham på blokken. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED