AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 12:55
På budget: Serie A-storklub vil købe Arsenal-spiller til "polske" priser

AS Roma satser på at kunne købe Henrikh Mkhitaryan ekstremt billigt til sommer.


AS Roma drømmer om at kunne signe Chris Smalling permanent, men det er ikke den eneste lejesvend, som romerne drømmer om at hente på en fast kontrakt.

Ifølge Corriere dello Sport satser den italienske klubs ledelse på også at kunne hente Henrikh Mkhitaryan til budgetpris denne sommer, hvis ellers armenerens lejeophold forløber vel.

Det italienske medie skriver, at Roma, der lejede Arsenal-spilleren for én sæson, hele tiden har haft planer om at gøre signingen permanent.

Men i stedet for at indføre en mulig købsoption i aftalen med The Gunners, foretrækker Roma at forhandle med Premier League-klubben til sommer, når den da 31-årige armener er tæt på kontraktudløb.

Håbet er, og her citerer vi Corriere dello Sport, at Arsenal derfor vil være villige til at sælge Mkhitaryan til "polske eller belgiske priser".

Vi ved ikke, hvad den polske og belgiske valuta er værd i øjeblikket, men tolker det som om, at Roma regner med at kunne anskaffe sig Mkhitaryan billigt til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED