Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 12:47
Özil-agent er rasende: Fortæl nu sandheden, Arteta

Mesut Özils agent forlanger, at Mikel Arteta fortæller sandheden om tyskerens udeladelse af Premier League-truppen.


Tidligere på ugen blev det bekræftet, at Mesut Özil ikke indgår i Arsenals Premier League-trup.

Det var en stor skuffelse for Mesut Özil, og efterfølgende har Mikel Arteta forklaret, at han ikke kan få det bedste ud af tyskeren og derfor ikke har registreret ham i truppen.

Mesut Özils agent, Erkut Sogut, mener dog ikke, at Arsenal-manageren fortæller sandheden.

- Arsenal-fans fortjener en ærlig forklaring - ikke Artetas udtalelse 'Jeg har fejlet med Özil'. De har ikke fejlet Özil. Du har fejlet at være fair, ærlig, transparent og behandle andre med respekt, som har en kontrakt og være loyal hele tiden, siger Erkut Sogut til ESPN.

- Alle siger, at Mesut træner godt. Per Mertesacker har sagt det offentligt. Jeg har snakket med mindst fem holdkammerater, der siger, at Mesut træner fantastisk. De siger, han er en af deres bedste spillere, og de kan ikke forstå, hvorfor han er udeladt. Så det kan ikke være træningen, og hvis det ikke er det, hvad er så de fodboldmæssige årsager? Hvis du snakke, så fortæl i det mindste sandheden, som Arsenal-fansene fortjener, lyder det fra agenten.

Mesut Özil er heller ikke indlemmet i Europa League-truppen, og under gårsdagens kamp bakkede han i stedet sine holdkammerater op på de sociale medier:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED