Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 17:29
Owen revser United-spiller: Han burde aldrig spille for United igen

Michael Owen er ude med riven mod Manchester United-midtbanespilleren, Fred.


Det endte med et 1-3-nederlag til Manchester United, da de onsdag aften havde besøg af PSG.

Et af de store samtaleemner efter kampen var midtbanespilleren, Fred. 

I første halvleg fik han et tildelt et gult kort for at nikke Leandro Paredes en skalle - dog uden den store berøring. Kampens dommer blev kaldt hen til VAR-skærmen, hvor han besluttede sig for at give brasilianeren et gult kort.

Michael Owen har svært ved at forstå Freds gerning, og han havde ikke tilgivet midtbanespilleren, hvis han var Ole Gunnar Solskjær.

- Der var fejl over hele linjen. Der var rødt kort, selvom der ikke var den stor berøring ved sakllen, men kom nu lige. Han er en voksen mand. Man skal ikke lave disse tåbelig ting og sætte sit hold under pres, siger Michael Owen ifølge Daily Mail.

- Hvis jeg var manager, og en af mine spillere gjorde dette, så ville han ikke spille for mig hold. Det er ynkeligt, slutter Michael Owen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED