Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 09:18
Owen: Greenwood kan blive PL-topscorer

Michael Owen er ikke et sekund i tvivl om, at Mason Greenwood kan blive en af de største spillere i Premier League.


Han kan blive Premier League-topscorer en dag.

Sådan siger den tidligere stjerne, Michael Owen, om Manchester Uniteds Mason Greenwood.

I gårsdagens Europa League-kamp mod Astana scorede Greenwood da også det afgørende mål, idet De Røde Djævle sikrede sig en 1-0-sejr. 

- Han kan blive alt, han vil. Topscorer i Premier League en dag. Jeg er spændt over, at han fik en Europa League kamp som 17-årig, sagde Owen til BT Sport.

Greenwood har allerede opnået international anerkendelse ved Englands U-21 landshold og forventes at tage skridtet op med The Three Lions, når han er etableret United-spiller.

Owen er meget imponeret over det 17-årige talent.

- Han gør dette på ugentlig basis, spiller med disse spillere. Han er desperat for at starte med de store drenge. De vil give ham bedre bolde, og han vil hurtigt bevise, at han er god nok til at spille på førsteholdet allerede.

- Det er en mental ting nu. Han er god nok. Han vil tænke lidt anderledes om de andre spillere, fordi han er vant til at bære ungdomsholdet, uddyber Owen.

Med afgangen af Romelu Lukaku og Alexis Sanchez er der i Manchester United blevet plads til flere akademispillere, og derfor er Mason Greenwood en del af førsteholdstruppen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED