Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2021 12:36
Overraskende: Olympisk spiller kan ende på sydkysten

Graham Potter vil forsøge at hente Getafes Marc Cucurella til Brighton.


Det er sjældent at de mindre klubber kan hamle op med giganter som Atletico Madrid, F.C. Barcelona og Chelsea, men Brighton er klar til at blæse på hvad der er normalt. 

Ifølge SussexLive er Brighton-manager Graham Potter interesseret i Getafes Marc Cucurella. En venstrefodet spanier der kan spille de fleste positioner i venstre side af banen, hvilket er guf for Potter, der elsker alsidige wingbacks.

Marc Cucurella rykkede til Getafe fra F.C. Barcelona sidste sommer i en handel til €10 millioner euro. Den handel kom i stand efter et succesfuldt lejeophold i netop Getafe.

Spanieren er på radaren hos førnævnte Atletico Madrid, Barcelona og Chelsea samt Burnley, så det er ikke fordi at Brighton er alene med interessen. Slet ikke.

Brighton skal dog hoste op med £15 millioner pund for at få vristet spanieren fri fra Getafe.

Cucurella er lige nu en del af den spanske OL-trup, der skal forsøge at hive OL-guldet med hjem fra Tokyo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE