Overbevisende Wolves er på vej videre i Europa League

Af Morten Bruun Jørgensen
08.08.2019 Kl. 18:51

Wolves kørte en stensikker sejr hjem i Europa League-kvalifikationen, hvor særligt Diogo Jota var i hopla.

Mens transfervinduet har fået det meste fokus, er der også blevet spillet en betydende fodboldkamp.

I Europa League-kvalifikationen var Wolves et smut i Armenien, hvor det første opgør mod Pyunik ventede. Det skulle hurtigt vise sig, at det var en formsag for Premier League-mandskabet.

Allerede inden pausen havde en storspillende Diogo Jota lagt op til både Matt Dohertys føringsmål og Raul Jiménez’ scoring til 0-2. Og efter pausen fortsatte portugiseren med at stråle, da han også havde næstsidste fod på, da Raul Jiménez scorede til 0-3 et minut inde i anden halvleg.

Herefter slækkede Wolves lidt på tingene, og der blev givet debut til Patrick Cutrone, mens også Ruben Neves blev sendt på banen, og i overtiden kunne den portugisiske midtbanespiller score til 0-4 på et straffespark.

Dermed bør Wolves har mulighed for at spare nogle spillere, når der er returkamp på Molineux i næste uge.