Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Over 600 millioner: Manchester City overvejer engelsk landsholdsspiller

Af Morten Bruun Jørgensen
23.08.2023 Kl. 12:37
Manchester City har et godt øje til englænderen, men det vil blive rigtig dyrt.

Det bliver også rigtig dyrt for Manchester City, hvis klubben vælger at rette opmærksomheden mod Eberechi Eze i stedet for Lucas Paqueta, for Crystal Palace forventes at kræve over 600 millioner kroner for midtbanespilleren. 

Sådan lyder meldingen fra Daily Mail, der kan berette, at Manchester City overvejer at gå efter Eze som en konsekvens af, at handlen med Lucas Paqueta er faldet til jorden efter brasilianeren undersøges for brud på bettingreglerne. 

 

Avisen skriver, at 25-årige Eze er blevet fulgt af Manchester City det seneste halve år, hvor han har imponeret for Crystal Palace og i juni også fik debut for det engelske landshold. 

Han har kun to år tilbage af sin kontrakt med Crystal Palace, der for nylig var i stand til at sikre en kontraktforlængelse med Michael Olise, som både Manchester City og især Chelsea viste stor interesse for. 

Indtil videre er det dog stadig uvist, om Manchester City beslutter sig for at smide et stort bud afsted på Eze, som også kan være med til at lukke en del af hullet for den skadede Kevin De Bruyne på den centrale midtbane. 

Manchester City forventes meget snart at præsentere belgiske Jérémy Doku, der er afløseren for Riyad Mahrez på kanten. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce