Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 20:41
Optimistisk Klopp trods nyt nederlag: I behøver ikke bekymre jer om os

Liverpool røg søndag ud af FA Cuppen med et 2-3 nederlag ude mod Manchester United, men manager Jürgen Klopp så mange positive elementer i kampen alligevel


Mohamed Salah bragte først Liverpool foran med 1-0 og udlignede senere til 2-2, men i sidste ende måtte The Reds alligevel sige farvel til årets FA Cup-turnering, da et Bruno Fernandes-frispark sikrede Manchester United sejren. 

Det var den seneste i rækken af skuffelser for Liverpool, der må siges at befinde sig midt i lidt af en krise. Men manager Jürgen Klopp var nu alligevel positiv efter opgøret på Old Trafford.

- Jeg så mange skridt i den rigtige retning. Vi ved præcis, hvad vi må gøre. Vi skal tage skridt, og det har vi gjort. Men ikke de sidste af slagsen dog, udtalte han ifølge The Liverpool Echo. 

- Vi scorede to mål, kunne have scoret flere, og skabte mange chancer. Altsammen godt. Vi lavede dog lette fejl omkring eget mål.

- Vi er virkelig i den her situation nu. Men I behøver ikke at bekymre jer om os. Vi står 100 % sammen i det her. Ingen husker, hvad der er sket i de sidste par år, og vi prøver bare at vinde kampe, tilføjede Klopp med henvisning til Liverpools mange succeser over de seneste sæsoner.

Liverpool skal igen jagte en sejr torsdag, hvor der venter en svær udekamp mod José Mourinhos Tottenham i Premier League. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED