AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 11:40
Optimisme i Portugal: Fernandes-handlen kan blive færdig i dag

A Bola skriver, at Manchester United er villige til at tilbyde det, som Sporting Lissabon forlanger for Bruno Fernandes.


Manchester United og Sporting Lissabon er tæt på at nå til en fælles forståelse og kan blive helt enige om en transfer for Bruno Fernandes i dag, onsdag.

Det skriver portugisiske A Bola.

Den endelige salgspris skulle længe have været det, der adskilte de to klubber.  Tirsdag skrev flere engelske og portugisiske medier, at klubberne var klar til at gå på kompromis.

Og skal man tro A Bola, så har The Red Devils nu informeret Sporting om, at de er klar til at betale €55 millioner plus €10 millioner i præstationsbonusser.

Det skulle være prisen, som Sporting efterspørger.  Derfor skulle handlen altså være tæt på, selvom A Bola pointerer, at klubberne fortsat mangler at blive enige om de føromtalte bonusser.

Men det skulle være noget, klubberne kan blive enige om på kort tid, og derfor kan alt blive mere eller mindre færdiggjort i dag.

Vi - og mange andre - er før blevet skuffede i denne transfersaga, så vi holder vejret lidt endnu for at se, om der faktisk er noget sandhed over meldingen.

Flere medier kom som sagt også med optimistiske meldinger allerede tirsdag, mens enkelte portugisiske tv-kanaler var negative og ikke mente, handlen ville blive en realitet.

Vi tør altså ikke lade os rive helt med endnu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED