Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 09:04
Opsat på skifte: Varane studerer allerede Manchester United-taktik

Raphael Varane er meget opsat på sit skifte til Manchester United, skriver Manchester Evening News.


For 10 år siden var Manchester United tæt på at hente Raphael Varane, men det endte i stedet med at blive Phil Jones, mens Raphael Varane skiftede til Real Madrid.

Nu er det kun spørgsmål om tid, før den franske forsvarsspiller bliver præsenteret på Old Trafford, som får sit ønske opfyldt om et prøve noget nyt.

Real Madrid forsøgte ellers at få ham til at forlænge ved at tilbyde ham en anførerrolle efter Sergio Ramos' exit, men Raphael Varane var opsat på et skifte til Manchester United. Det skriver Manchester Evening News.

Ifølge lokalmediet er han så opsat på et skifte, at han allerede er gået i gang med at arbejde og har bedt om at få tilsendt klip af deres taktik - især deres defensive dødbolde, som de havde store problemer med i sidste sæson.

Derfor har man også ansat Eric Ramsey, som anses for at være en specialist i dødbolde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE