Oprykkerne blev dukket af Crystal Palace og Bournemouth

Af Jeppe Augustsen
11.08.2018 Kl. 15:56
Det endte med nederlag til oprykkerne fra Cardiff og Fulham i første spillerunde.

Der var masser af Premier League-fodbold på programmet denne lørdag eftermiddag.

De to oprykkere, Cardiff og Fulham, skulle bl.a. i aktion, hvor de mødte henholdsvis Bournemouth og Crystal Palace.

På Vitality Stadium var det Ryan Frasers scoring efter 24 minutters spil, der bragte Bournemouth i front. I kampens tillægstid gjor det Callum Wilson det til slutresultatet 2-0.

London-opgøret mellem Fulham og Crystal Palace på Craven Cottage var et intenst et af slagsen, men det endte med en 2-0-sejr til The Eagles. I første halvleg gjorde Jeffrey Schlupp det til 1-0, og i kampens slutningen lukkede og slukkede Wilfried Zaha til 2-0.

Der var også kamp på Vicarage Road. Watford havde besøg af Brighton, og her hev hjemmeholdet en 2-0-sejr i hus. Jose Holebas stod for de to assists til Roberto Pereya.