Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 08:38
Opremsning: Her er de 10 hold som ønsker at signe Håland

Mino Raiola udtalte forleden, at kun 10 hold i verden er i stand til at signe Erling Håland. Nu skriver Sport Bild, hvilke klubber det drejer sig om.


Hvis man skal tro nordmandens agent Mino Raiola, er der kun 10 klubber i verden, som har råd til at signe Erling Håland. Og ifølge Sport Bild er alle 10 klubber, der har midlerne, faktisk også interesseret i at hente den 20-årige angriber.

Fire stammer fra Premier League. Chelsea skulle have gjort Håland til sin førsteprioritet, mens Jürgen Klopp og Liverpool nu også er på markedet efter en angriber. Begge Manchester-klubber er også med i ræset, og der er meldinger om, at City anser sig selv som favoritter i øjeblikket.

I Spanien skulle Real Madrid også være i hælene på nordmanden, mens FC Barcelona, der er hårdt tynget af en massiv gæld, ikke skulle være klar til at opgive en gylden mulighed for at signe Håland.

Paris Saint-Germain er allerede forkælet med Kylian Mbappé og Neymar, men alligevel skulle den franske klub også være klar til at tilføje Dortmund-stjernen til sit offensive lineup.

Det var syv interesserede klubber. Yderligere to finder du i Støvlelandet, hvor både Juventus og Inter bliver fremhævet som mulige destinationer af Sport Bild. Det samme gælder Bayern München, som man aldrig kan afskrive, når det gælder store signings fra Bundesligaen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED