Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 12:13
Onsdagens rygtebørs: Howe vil på rov i Atletico Madrid

Vi giver her et overblik over dagens rygtebørs.


Jürgen Klopp blokerer Origi-skifte
Kilde: The Northern Echo

Newcastle har udset sig Liverpool-angriber Divock Origi, men de skal ikke gøre sig nogle store forhåbninger om at hente ham.

Jürgen Klopp vil nemlig nægte en transfer i januarvinduet, og det skyldes bl.a. at Liverpool skal undvære Mohamed Salah og Sadio Mané i starten af året pga. AFCON.

Barcelona ser på Sterling-alternativer i Chelsea
Kilde: ESPN

Barcelona er fortsat varm på Raheem Sterling, men lykkes det ikke at hente englænderen vil de gøre et forsøg på at hente Hakim Ziyech eller Timo Werner fra Chelsea.

Axel Witsel til Newcastle?
Kilde: Sport1

Axel Witsel, hvis kontrakt udløber næste sommer, er på Newcastles radar, og han skulle også selv være opsat på et skifte til St. James' Park.

Newcastle vil have sportsdirektør i Bayern München
Kilde: Foot Mercato

Newcastle er fortsat på jagt efter en ny sportsdirektør, og de håber nu på at kunne lokke Laurent Busser fra Bayern München til klubben.

Eddie Howe har udset sig Trippier
Kilde: Daily Mirror

Den nye Newcastle-manager har som prioritet at få Kieran Trippier til Newcastle, og han kan blive den første signing under den nye ledelse.

Newcastle føler sig overbeviste om, at de kan overbevise ham om et skifte til St. James' Park.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE