Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2020 20:46
Oles nye favorit: Vi har fundet vores kommende leder

Én spiller imponerede især Ole Gunnar Solskjær under midtugens Champions League-opgør mod PSG.


Manchester Uniteds norske manager, Ole Gunnar Solskjær, er en stor beundrer af Axel Tuanzebe, der imponerede i midtugens 2-1-sejr mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Det lykkedes blandt andet Tuanzebe at dæmme ned for Kylian Mbappé, og det får han stor ros for af blandt andre Rio Ferdinand.

Solskjær antyder, at United nu har fundet klubbens nye altmuligmand på et pressemøde forud for weekendens opgør mod Chelsea. Han er nemlig en alsidig herre.

Foruden midterforsvarer, kan Tuanzebe også brillere på højreback og på den centrale midtbane.

- Det var en storartet indsats af en knægt, som ikke har spillet i 10 måneder. Han arbejder rigtig hårdt - også under hans genoptræning - så jeg er meget tilfreds med ham, sagde den norske manager.

- Han er vores nye leder, og han kan virkelig forbedre sig, samtidig med, at han kan spille et væld af positioner, uddyber nordmanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED