AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 16:00
Og Oscaren går til: Medie kårer de 5 største "filmere" i Premier League

Talksport-værten Adrian Durham har givet sit bud på, hvem de fem største skuespillere er i Premier League lige nu.


Film burde være noget, der var forbeholdt skuespillere, men det hænder også ofte i moderne fodbold, at spillere forsøger at snyde sig til en fordel på grønsværen.

Man kan sige meget om VAR,  men introduktionen af videodommere kan være medvirkende til, at spillerne skruer ned for skuespilleriet på banen,  men det ændrer ikke på, at en række Premier League-profiler i øjeblikket har et blakket ry som "divere".

Nu har journalisten og fodboldkommentatoren Adrian Durham, der arbejder for Talksport,  kommet med sit bud på, hvem der oftest "simulerer" under kampe i Premier League.

5. Jamie Vardy - Leicester

- Vi ved, at han har en vane for at blive tildelt straffespark.  Nogle ville kalde det at være klog, andre ville kalde det oplagt film, siger Durham.

- Det stopper mig ikke fra at elske ham som fodboldspiller, men han bliver tildelt femtepladsen.

4. Ashley Barnes - Burnley

- Jeg synes, det er dobbeltmoralsk, at Sean Dyche snakker så meget om, hvordan andre hold filmer mod Burnley.  Det er fint at sætte fokus på, men han burde måske kigge ind ad, inden han begynder at bebrejde andre, siger Durham.

3. Mohamed Salah - Liverpool

- Jeg behøver ærlig talt ikke siget meget om Salah, for det forklarer næsten sig selv. Han er min nummer tre, siger Durham.

2. Wilfried Zaha - Crystal Palace

- Det kan godt være, at Crystal Palace-fans ikke bryder sig om det, men det er sandheden.  Kig bare på, hvor mange gule kort Zaha har fået for at simulere, siger Durham.

- Nogle gange bliver han fremhævet som "diver" uretfærdigt, men der er inge ntvivl om, at han i løbet af sin karriere er faldet let adskillige gange.

1. Harry Kane - Tottenham

- Han gør det ekstremt godt og er meget klog med det, så han slipper afsted med det oftere, end han ikke gør, siger Durham.

- Han har fået gule kort for film mindst to gange, og han er heldig med, at det ikke er hændt oftere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED