Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 10:13
OFFICIELT: Wolves forstærker angrebet med brasilianer

Wolves har fundet en midlertidig erstatning for Raul Jiménez i form af Willian José.


Siden Raul Jiménez pådrog sig et kraniebrud har Wolves manglet en dygtig frontløber, men nu har Premier League-klubben fundet en midlertidig afløser for den mexicanske angriber.

Wolves bekræfter således på sin hjemmeside, at Willian José slutter sig til klubben på en lejeaftale fra Real Sociedad for resten af sæsonen.

Derudover har Wolves også sikret sig en købsoption i aftalen med den 29-årige brasilianer. Ifølge The Athletic kan Wolves købe ham fri for £22 millioner, svarende til 184 millioner kroner. 

Willian José, som skiftede til Real Sociedad i 2016, har vist målnæse for den spanske klub, hvor han har nettet 62 gange i 170 kampe, og han scorede så sent som onsdag aften i den spanske pokalturnering.

Angriberen får nummer 12 i Wolves, og selvom han nu er ny spiller i klubben forventes han ikke at være til rådighed til onsdagens opgør mod Chelsea i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED