AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 18:55
Officielt: Wolves forlænger med og udlejer talent

Wolverhampton har tirsdag offentliggjort, at man har forlænget med Boubacar Hanne, som dernæst er blevet udlejet.


Wolverhampton har de senere år haft kæmpe succes med deres talentmasse, som særligt efter Nuno Espirito Santos indtog har avlet store stjerner.

Man har ligeledes ageret klogt på transfermarkedet, hvor man har hentet etablerede spillere som Adama Traoré, som man efterfølgende har udviklet til store stjerner.

Helt så stor en nyhed er det ikke, der tirsdag er blevet meddelt fra Wolves, men det kan dog alligevel på sigt vise sig at være berigende.

Klubben har nemlig forlænget med ungdomstalentet, Boubacar Hanne, som ligeledes er blevet udlejet til schweiziske Grasshoppers.

Boubacar Hanne har primært spillet for Wolverhamptons U23-hold, ligesom han i sidste sæson var udlejet til FC Jumilla.

Portugiseren kom til klubben fra Pacos De Ferreira i 2017, og har endnu ikke formået at komme ind omkring førsteholdet, hvilket et udlån forhåbentligt kan ændre på for klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED