Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Sunderland 'Til I Die er tilbage

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 22:00

Den meget populære serie om Sunderland vender tilbage med en ny sæson i den kommende uge. 

De første to sæsoner af Sunderland ’Til I Die er blandt de mest succesfulde fodboldserie, der nogensinde er blevet produceret. På tirsdag vender serien tilbage på Netflix. 

Tredje sæson omkranser klubbens oprykning fra League One til Championship i sidste sæson. Det bliver således også den første sæson, hvor det er glæde, der fylder mest i serien. 

Første sæson af serien var således lige efter nedrykningen fra Premier League. Som bekendt endte det helt elendigt for Sunderland, der skuffede gevaldigt og rykkede ned endnu engang. 

Den følgende sæson af Netflix-serien blev næsten præget af endnu mere ulykke. For Sunderland var storfavorit til at rykke op fra League One, men det hele blev smidt på gulvet i playoff-kampen. 

Efterfølgende spillede Sunderland igen et par skuffende sæsoner i den tredjebedste række, men nu er en ny sæson klar. Den tager udgangspunkt i 2021/22-sæsonen, hvor Sunderland rykkede op i The Championship. 

– Vi slutter Sunderland ‘Til I Die på toppen, siger Leo Pearlman fra produktionsselskabet bag serien.

Den nye sæson på Netflix vil kun indeholde tre episoder – men der er mulighed for at finde de første to sæsoner af serien på streamingtjenesten.

Annonce