Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Newcastle har ny signing på plads

Af Emil Plovgaard
08.06.2022 Kl. 17:11
Newcastle kan onsdag præsentere en ny spiller.
Onsdag kan Newcastle præsentere 26-årige Matt Targett på en permanent aftale.
 
Han tilbragte anden halvdel af den netop afsluttede sæson på et lejeophold hos Newcastle, hvor han var udlejet fra Aston Villa.
 
– Jeg er absolut tilfreds med at have skrevet under på en fire-årig kontrakt med denne klub. For mig var det en nem beslutning at gøre aftalen permanent, efter den velkomst, jeg fik af mine holdkammerater, staben, tilhængere og ejerne, så jeg er rigtig glad her, siger Targett til klubbens hjemmeside.
 
– Matt har haft en fantastisk indvirkning, efter at han i januar kom til på en lejeaftale og gjorde et stort bidrag via nogle fremragende præstationer, siger klubbens manager, Eddie Howe og fortsætter.
 
– Han er en god fyr og top-professionel, hvilket utvivlsomt gør os stærkere, så jeg er glad for, at hans fremtid ligger hos os.
 
Targett spillede 16 kampe for The Magpies i foråret, hvor klubben i overbevisende stil sikrede sig overlevelse i Premier League. Det sluttede endda med en 11.-plads.
 
Targett skiftede til Villa i sommeren 2019, hvor han modtog prisen for årets spiller i klubben, stemt ind af spillerne i 2020/21-sæsonen.
 
Targett har fået kontrakt frem til sommeren 2026.

Annonce