Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Manchester City henter midtstopper i gigantisk handel

Af Jeppe Augustsen
04.08.2023 Kl. 14:54
Manchester City har bekræftet signingen af Joško Gvardiol.

Efter længere tids spekulationer er det nu en realitet.

Joško Gvardiol er ny spiller for de engelske mestre fra Manchester City, hvor han har skrevet under på en femårig kontrakt. 

På klubbens hjemmeside har Manchester City bekræftet signingen af den kroatiske midtstopper. 

 

– Jeg har altid drømt om en dag at spille i England, og det er en stor ære for mig at gøre det hos Manchester City efter den sæson, som de netop har haft, siger Gvardiol.

– Enhver, der så Manchester City spille sidste sæson, ved, at de verdens bedste hold. At vinde the Treble siger alt om kvaliteten på holdet. 

– At skifte til City er noget meget specielt for mig og min familie. At have chancen for at arbejde med Pep Guardiola vil også blive fantastisk. Jeg ved, at jeg endnu ikke har nået mit topniveau, og jeg er sikker på, at jeg vil blive bedre under den bedste træner i verden. 

– Det bliver også specielt at spille med Mateo Kovacic. Han er en klassespiller, og jeg håber, at vi begge kan hjælpe City med at opnå endnu succesfuld sæson. 

Også hos Manchester Citys sportsdirektør er det en handel, der vækker stor glæde. 

– Vi er rigtig glade for at hente Josko til Manchester City. Han er en spiller, som vi har fulgt tæt, og vi synes, at han har mange fortrinlige kvaliteter. 

– Topklubber over hele Europas har fuldt ham, så det er gode nyheder for os at hente ham hertil. Josko har så mange kvaliteter – alt man ønsker i en midterforsvarer. Han er hurtig, stærk, god i luften, dygtig på bolden, har en stor tro på sig selv og en god personlighed. Han er venstrebenet, hvilket giver os gode muligheder i bagkæden. 

– Han er stadig ung, men hans udvikling er gået stærkt. Vi føler os sikre på, at vi kan fortsætte den udvikling her i City, når han skal arbejde med Pep og resten af staben.

Prisen lyder på 90 millioner euro, hvilket svarer til 670 millioner kroner, men gør det ham til verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde? Det er der forskellige meldinger om, hvor valutaen spiller en afgørende rolle.

I den tyske presse meldes der om en rekordtransfer, da prisen overgår Harry Maguires pris ved sit skifte til Manchester United. Her lød hans pris på 87 millioner euro, men i den engelske pund lød den på 80 millioner. 

Omregner man Joško Gvardiols pris i euro til pund lyder den på 77 millioner pund, og i den engelske presse er det derfor ikke en transferrekord for en forsvarsspiler. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce