Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Liverpool henter skotte - her er detaljerne

Af Emil Plovgaard
19.06.2022 Kl. 10:00
Jürgen Klopp og co. kan søndag præsentere en ny tilgang.
Rygterne har svirret siden december sidste år, men nu er aftalen så officiel.
 
18-årige Calvin Ramsay skifter Aberdeen i hjemlandet ud med Liverpool.
 
Det bekræfter Liverpool på sin hjemmeside.
 
– Jeg emmer af spænding, og det er virkelig en drøm, der bliver til virkelighed, siger Ramsay i sit første interview med klubben.
 
– Det var en drøm, der blev til virkelighed at spille for Aberdeen, og at jeg nu er i en af verdens største klubber, hvis ikke den største, er virkelig en stor bedrift, og jeg ser frem til at vise fansene, hvad jeg har i mig, lyder det videre fra Ramsay.
 
Den 18-årige højre back er tiltænkt en rolle som back-up til Trent Alexander-Arnold.
 
Det er Aberdeens største salg nogensinde, og det forventes, at Liverpool betaler omkring £4 millioner for Calvin Ramsay. Det svarer til 35 millioner kroner. Yderligere £2 millioner kan dog tillægges aftalen i form af bonusser, der er betinget af både egne og klubbens præstationer. Det vil bringe handlen op over 50 millioner kroner. Ifølge det britiske statsmedie, BBC, har Aberdeen også fået en videresalgsklausul på 17,5 procent indskrevet i kontrakten.
 
På et personligt plan har Ramsay netop overstået en god sæson med Aberdeen, hos hvem han, trods sin unge alder, nåede at etablere sig som en bærende spiller.
 
Det blev til 33 kampe i den netop overståede sæson, hvor The Dons dog sluttede på en skuffende 10.-plads.
 
Ramsay får nummer 22 hos The Reds.
 
Liverpool skriver ikke noget om kontraktens længde, ud over at der er tale om en langtidskontrakt. Ifølge flere medier, er der dog tale om en kontrakt, som løber frem til sommeren 2027.

Annonce