AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
08:01:2017 20:34
Officielt: Janssen er Premier Leagues VÆRSTE angriber

Tottenham-angriberen Vincent Janssen er Premier League mest ineffektive angriber.


Hollandske Vincent Janssen kom til Tottenham i sommer for omkring 150 millioner kroner. Opholdet på White Hart Lane har dog ikke været en dans på roser for angriberen - faktisk langt fra.

Stats fra OPTA afslører, at Janssen er Premier Leagues dårligste angriber målt på antallet af mål i åbent spil sammenlignet med antallet af skud.

Janssen har endnu ikke scoret i åbent spil, men har haft hele 33 skud mod mål i Premier League - mere end nogen anden Premier League-spiller, der ikke har scoret i åbent spil.

Janssen har lavet tre mål for Tottenham, to i EFL Cup'en og et i Premier League, men fælles for de tre mål er, at de alle er kommet på straffespark.

22-årige Janssen fejlede endnu engang i forsøget på at komme på tavlen søndag, da Tottenham vandt med 2-0 over Aston Villa på mål af Heung-Min Son og Ben Davies.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED