Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 17:26
OFFICIELT: Holding forlænger med Arsenal

Rob Holding har nu officielt fået sin kontrakt med Arsenal forlænget.


Allerede mandag kunne Mikel Arteta mere eller mindre bekræfte, at Rob Holding havde indgået en kontraktforlængelse med Arsenal. Nu har klubben så officielt annonceret, at den 25-årige midterforsvarer forlænger frem til 2024. Samtidigt får Arsenal muligheden for at tilføje yderligere en sæson til den nye aftale.

Mikel Arteta har følgende at sige om forlængelsen:

- Siden jeg blev træner, har jeg været meget imponeret over Robs bidrag for klubben på banen og i omklædningsrummet. Der er masser kvalitet i hans arbejde hver dag på træningsbanen, og det ses også på hans præstationer i kampene.

For et års tid siden var Holding ellers blandt spillerne, der var rygtet væk fra The Emirates, men han spillede en nøglerolle i klubbens FA Cup-triumf sidste sæson, og han har båret den fine form med sig ind i denne, hvor det er blevet til 16 starter for The Gunners.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED