Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 17:33
OFFICIELT: Henry træder selv ned fra stilling som MLS-manager

Arsenal-legenden har selv valgt at sige sin stilling som CF Montreal-træner.


Af hensyn til sin familie har Thierry Henry valgt at stoppe som manager for MLS-klubben CF Montreal. Det skriver franskmanden på sine egne sociale medier.

Arsenal-legenden har stået i spidsen for Montreal siden slutningen af 2019, men særligt det sidste år har været særligt udfordrende for franskmanden, fordi han har været ude af stand til at se sin familie, som fortsat er bosat i London.

- Det er med et tungt hjerte, at jeg har besluttet mig for at tage denne beslutning. Det sidste år har været ekstremt svært for mig personligt. På grund af den verdensomspændende pandemi har jeg været ude af stand til at se mine børn, forklarer Henry sin beslutning med.

- Separationen har været for meget for mig og mine børn. Derfor må jeg med stor ærgrelse vende tilbage til London og forlade Montreal.

Henry var for nyligt kædet sammen med trænerjobbet i Bournemouth, men det gik i stedet til tidligere Tottenham-spiller Jonathan Woodgate.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED