AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 13:21
OFFICIELT: Giroud har forlænget med Chelsea

Olivier Giroud har forlænget sin kontrakt med The Blues frem til slutningen af 2019/20-sæsonen.


Olivier Giroud tager officielt endnu en sæson for Chelsea.  Det har klubben netop offentliggjort på sin hjemmeside.

Hans kontrakt stod til at udløbe efter Europa League-finalen,  men den franske angriber og The Blues er blevet enige om at fortsætte samarbejdet endnu en sæson.

- Jeg er glad for at underskrive ny kontrakt. Jeg ville virkelig gerne blive mindst en sæson mere, for jeg har følt mig som en del af holdet, familien,  siden dag ét, og forhåbentligt er der stadig trofæer i vente, fortæller Giroud i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Chelseas administrerende direktør, Marina Granovskaia,  er selvfølgelig også begejstret.

- Vi er glade for, at Olivier også er Chelsea-spiller næste sæson. Siden han skiftede hertil for 18 måneder siden, har han til tider måttet være tålmodighed og vente på sine muligheder fra start, men han har alligevel formået at være et positivt bidrag til holdet, udtaler Chelsea-direktøren.

Giroud har siden ankomsten fra Arsenal i januarvinduet 2018 spillet 62 kampe for The Blues og scoret 17 mål.   Efter kontraktforlængelsen løber hans kontrakt nu frem til efter slutningen på næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED