AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 19:25
OFFICIELT: Endnu en kontraktforlængelse i Liverpool - Milner forlænger opholdet

James Milner har i dag fredag skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool FC – det sker på samme dag, som Jürgen Klopp forlængede kontrakten med Liverpool.


Liverpools nummer 7 har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2022, skriver Liverpool på deres officielle hjemmeside.

James Milner har spillet 198 kampe for klubben, siden han skiftede til klubben på en fri transfer i sommeren 2015.

Han har scoret 25 mål og været med i fem cup-finaler, heriblandt Champions League-triumfen i år.

Selvom Milner og klubben har opnået meget de seneste par sæsoner, men midtbanespilleren føler stadig, at de har meget at opnå i den kommende tid.

- Jeg har været heldig og privilegeret med at spille for denne klub i over fire år nu, det har været fantastisk at se, hvordan klubben ændrer sig og udvikler sig, sagde Milner til Liverpoolfc.com.

- Liverpool er et utroligt sted at være, og vi er et meget, meget godt fodboldhold, og vi kan forhåbentlig forbedre os endnu mere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED