AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 10:19
OFFICIELT: Coutinho er ny Bayern München-spiller

FC Barcelona har netop annonceret, at Philippe Coutinho som forventet er blevet udlejet til Bayern München.


Det er officielt. Bayern München og FC Barcelona er blevet enige om en lejeaftale, som fører Philippe Coutinho til den tyske klub for 2019/20-sæsonen.

Det har FC Barcelona netop annonceret på sin egen hjemmeside. Bayern München betaler blot €8,5 millioner for at leje den tidligere Liverpool-spiller, men til gengæld hæfter den tyske storklub også for hele brasilianerens løn i den kommende sæson.

Coutinho har været rygtet væk hele sommeren, og selvom skiftet er er permanent i første omgang, så har Bayern München fået indført en købsoption, så klubben kan erhverve sig playmakeren for €120 millioner næste sommer.

Den nye Bayern-lejesvend nåede at spillede 75 kampe og score 21 mål for Barcelona, mens han vandt hele fire trofæer i processen efter sit skifte fra Liverpool i 2018 for op mod €160 millioner.

Skiftet til den tyske storklub kan dog ende med at betyde, at Liverpool aldrig kommer til at tjene hele transfersummen, skriver spanske Sport.  Det kan du læse mere om HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED