Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Chelsea sælger midtbanespiller

Af Morten Bruun Jørgensen
16.03.2023 Kl. 13:16
Chelsea har solgt midtbanespilleren til en anden engelsk klub.

Tilbage i sommerens transfervindue skiftede Xavier Simons fra Chelsea til Hull på en lejeaftale, og nu kommer den 20-årige midtbanespiller så til at blive i Championship-klubben mindst tre år mere.

På sin hjemmeside oplyser Hull nemlig, at klubben har købt Simons fri af kontrakten med Chelsea.

Han har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2026, og klubben har derudover en option på at forlænge aftale med yderligere et år.

– Jeg er meget begejstret for have fået Xavier på en langvarig kontrakt. Vi har arbejdet rigtig hårdt på at få Xavi til at blive i klubben, og han er en stor del af mine planer. Han har et uomtvisteligt talent, en utrolig attitude, og han giver sig altid 100 procent til træning, siger Hull-træner Liam Rosenior.

LÆS OGSÅ: Manager i stor fare: Premier League-klub overvejer at fyre ham

– Han har fysik som en Premier League-spiller. Hvis vi kan hjælpe ham med at forbedre sine tekniske aspekter og den taktiske forståelse af spillet, har vi en værdifuld spiller for klubben.

Den 20-årige midtbanespiller har indtil videre spillet syv kampe i sæsonen for Hull.

Han fik i 2021 debut Chelsea i en Carabao Cup-kamp mod Brentford, som dog også er hans eneste optræden for klubbens førstehold, og han har desuden spillet flere ungdomslandskampe for England.

LÆS OGSÅ: Liverpool-spiller misser resten af sæsonen

Annonce