Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Chelsea handler i Brighton - her er detaljerne

Af Emil Plovgaard
04.08.2023 Kl. 07:52
Han bliver Chelseas 10. sommersigning.

Robert Sánchez er i dag blevet præsenteret som ny Chelsea-spiller.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Prisen lyder på £20 millioner. Det svarer til 173 millioner kroner, og med bonusser kan den endelige pris løbe op i 216 millioner kroner. Det melder Fabrizio Romano.

 

Fredag morgen lød det, at lægetjekket var bestået, og nu er de sidste formaliteter så faldet på plads.

Den spanske målmand har skrevet under på en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2030.

– Vi er glade for at byde Robert velkommen til Chelsea, og han giver ekstra kvalitet til vores målmandsteam. Robert har bevist sig selv i Premier League, og han har spillet for sit land. Vi er spændte på at se ham arbejde med Mauricio og resten af trænerstaben fremover, siger Chelseas sportsdirektører Laurence Stewart og Paul Winstanley. 

Sánchez bliver Chelseas 10. sommersigning, da man i forvejen har præsenteret Kendry Páez, Christopher Nkunku, Nicolas Jackson, Alex Matos, Diego Moreira, Ishe Samuels-Smith, Angelo Gabriel, Lesley Ugochukwu og Axel Disasi i dette vindue.

Det har været en prioritet for Chelsea at hente en ny målmand denne sommer, da man vil have en til at yde konkurrence til Kepa Arrizabalaga, efter at klubben tidligere på sommeren solgte Edouard Mendy til saudisk fodbold.

Robert Sánchez ankom til Brighton for ti år siden, og det blev i alt til 90 førsteholdskampe for The Seagulls. I løbet af den forgangne sæson blev han frosset ud af klubbens manager, Roberto de Zerbi, der i stedet ønskede at benytte Jason Steele som førstevalg mellem stængerne.


 

 

Annonce