Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 22:56
OFFICIELT: Burnley skriver kontrakt med 19-årig dansker

Premier League får selskab af endnu en dansker.


Premier League-klubben, Burnley, meddeler fredag aften på sin hjemmeside, at klubben har skrevet kontrakt med den danske U19-landsholdsspiller, Arman Taranis.
 
Angriberen har skrevet under på en kontrakt på Turf Moor efter et kort ophold hos klubben, hvor han han var til prøvetræning. Her scorede han blandt andet i en venskabskamp mod Preston i tirsdags.
 
Taranis skifter til Clarets på en fri transfer. Senest var han hos SønderjyskE, der i øjeblikket fører Superligaen. Han er tiltænkt en plads på Burnleys U23-mandskab.
 
19-årige Taranis har fået syv optrædener på landsholdsniveau, og har scoret mange mål i blandt andet FC Midtjyllands ungdomsafdeling. Han er glad for at komme til engelsk fodbold.
 
- Jeg var en lille smule overrasket, for jeg forventede ikke at få en opringning fra England, siger Taranis, der har fået tre kampe på førsteholdet for SønderjyskE.
 
- Pludselig var jeg herovre, og var på et prøveophold, der varede to uger. Jeg syntes selv, det gik godt. Jeg spillede mod Preston, som var en god kamp for mig. Jeg scorede et mål og havde en stor chance, uddyber den tidligere SønderjyskE-angriber.
 
- Det er ufatteligt. Jeg troede som sagt aldrig jeg ville komme til England og få en kontrakt med denne klub. Jeg kendte godt til Burnley i forvejen, fordi de spiller i Premier League, så det er en meget stor dag for mig.
 
Taranis får selskab af sin landsmand, Lukas Jensen, der også er på kontrakt hos Burnley.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED