Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 15:11
Officielt bud på 90 mio: United er i gang med at erstatte Rojo med ny argentiner

Ifølge La Voix Du Nord er Manchester United klar til at byde på RC Lens-midterforsvarer Facundo Medina.


Manchester United er klar til at tilbyde Ligue 1-klubben RC Lens en pose penge på €12 millioner - knap 90 millioner kroner - for den argentinske midterforsvarer Facundo Medina, erfarer La Voix du Nord.

Den 21-årige midtstopper skiftede til de franske oprykkere i sommertransfervinduet og har sidenhen imponeret i den bedste franske liga i en sådan grad, at han også fik sin debut for det argentinske landshold tilbage i oktober.

Gennem den seneste måneds tid er Medina også flere gange blevet omtalt som en spiller, der var af interesse for The Red Devils. Han er ung, venstrebenet og alsidig, da han også kan bruges på venstreback, så der kan drages paralleller mellem ham og landsmanden Marcos Rojo, som skulle være tæt på at forlade Old Trafford.

Så ifølge La Voix du Nord er Manchester United "klar til at handle hurtigt og byde €12 millioner officielt på Medina,"  hvem klubben skulle være åben for at leje tilbage til Lens for resten af sæsonen.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED