Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 15:50
Officiel melding fra Manchester United: Sådan kom fansene ind

Manchester United forklarer nu, hvordan fans trang ind på Old Trafford søndag eftermiddag.


Fanprotesterne på Old Trafford har været det helt store samtaleemne det seneste døgn.

Manchester United-fans protesterede mod Glazer-familien ude foran Old Trafford, men flere tusinde invaderede Old Trafford, som i sidste ende resulterede i, at kampen blev udskudt.

Der har været forskellige rygter om, hvordan fansene kom ind, men nu er Manchester United kommet med en udmelding:

- Rygterne om, at fans kom ind på stadion, fordi vagterne åbnede en port, er falske. Efter at have brudt igennem den første barriere var der personer, som kravlede over portene ved Münchel-tunellen og fik efterfølgende adgang til en dør, hvor de åbnede en dør, der gjorde det muligt for andre fans at komme ind på banen. En person smadrede også en glasdør, der gjorde muligt for andre at komme ind.

Manchester United oplyser yderligere, at man har sat politiet på sagen, hvor man vil straffe de personer, som har forvoldt skade på ansatte og andre ting. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED