AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 19:23
Officiel ændring: Tre akademispillere scorede for United mod Brighton

Scott McTominay er blevet tildelt en scoring i kampen mod Brighton, som endte 3-1.


Manchester United vandt på overbevisende vis over Brighton i sidste spillerunde af Premier League, i en kamp, som endte 3-1.

Undervejs i kampen scorede både Marcus Rashford og Andreas Pereira, hvilket betyder, at to akademispillere kom på tavlen, hvilket er noget, som klublegenden Michael Carrick efterfølgende har rost.

Nu er der da endnu mere opmuntring af tage med fra kampen, da Davvy Pröppers selvmål er officielt blevet ændret til en scoring af Scott McTominay, hvilket altså betyder, at det var hele tre akademispillere fra United, der scorede målene i sejren.

Det skriver Manchester United på den officielle hjemmeside, og det er opløftende nyt til klubbens fans, som ellers har været på prøvelse i indeværende sæson.

I skrivende stund befinder the Red Devils sig nemlig på syvendepladsen med 16 point for 12 kampe. Klubben har blot hentet to sejre i de seneste fem kampe, men Paul Scholes har, ligesom Michael Carrick, også for nyligt offentligt støttet talenterne i klubben, som altså kan ende med at skulle vise vejen.

Med scoringen er McTominay, som formentligt går glip af de kommende to PL-kampe med en skade, nu oppe på tre sæsonscoringer og én assists, hvilket er mere end han præsterede hele sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED