Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 16:34
Øger Uniteds odds: PSG kan være uden syv profiler mod The Red Devils

Paris Saint-Germain døjer med skader til en række vigtige spillere, skriver Jonathan Johnson.


Marquinhos er ikke den eneste profil, som Thomas Tuchel potentielt må undvære til tirsdagens Champions League-kamp mod Manchester United.

Paris Saint-Germain-anføreren er tvivlsom med en lyskeskade, ligesom Julian Draxler og Marco Verratti potentielt heller ikke blive klar efter at være blevet dømt ude af weekendens kamp mod Nimes.

Det skriver den franske fodboldekspert Jonathan Johnson på sin Twitter-profil.

Men det bliver værre endnu for det fransk storhold - og bedre for Manchester United, hvis man er lidt kynisk. Ander Herrera har testet positiv for Covid-19, og klubbens nyeste signing, Danilo Pereira, har været i kontakt med smittede Cristiano Ronaldo på den portugisiske landsholdslejr og skulle derfor heller ikke være i stand til at spille tirsdag.

Helt i front er Mauro Icardi også dømt ude med en knæskade, mens forsvarer Thilo Kehrer også må se til fra skadesbænken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED