AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 14:41
Oddset på mindst 10 Liverpool-spillere på Årets Hold falder drastisk

Oddset på, at Liverpool får mindst 10 spillere på PFA Team of the Year er faldet ganske meget.


Liverpool er altdominerende denne sæson, og det vil formentlig afspejle sig i forårets kåringer.

Her skal priser som Årets Spiller, Træner og Hold blandt andet uddeles, og Liverpool kan meget komme til at støvsuge prisuddelingen. Det tror bookmakerne tilsyneladende efterhånden også mere og mere på.

Således er SkyBet gået fra at udbyde odds 15 på, at der kommer mindst 10 Liverpool-spillere på PFA Team of the Year, til at bookmakeren nu blot giver odds syv på, at det bliver en realitet. Det skriver oddschecker.com

Skulle hele holdet, der udpeges af andre professionelle fodboldspillere, bestå af 11 Liverpool-spillere, er der i øjeblikket odds 34 at hente hos den britiske bookmaker. 

Der spekuleres blandt andet i, at det kun er Kevin De Bruyne, der snupper en plads på PFA Team of the Year sammen med alle Liverpool-spillerne, men det er alligevel stadig lidt svært at forestille sig, at mindst 10 spillere fra the Reds skulle få en plads på holdet.

PFA Team of the Year kåres i maj.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED