Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OB-talenter på prøve i Manchester United og Sunderland

Af Redaktionen
16.10.2016 Kl. 17:24
To målmandstalenter fra Odense Boldklub skal til prøvetræning i henholdsvis Manchester United og Sunderland.

Manchester United, Sunderland og flere andre Premier League-klubber har med jævne mellemrum scouts til ungdomsturneringer i Danmark og på det europæiske fastland. Efter gode præstationer for øjnene af Premier League-klubbernes udsendte er der nu spændende nyt for to fynske talenter.

Sport Fyn erfarer søndag, at OB's U19-målmand Oliver Christensen skal på prøve-og træningsophold hos Manchester United fra søndag til onsdag i denne uge, mens U17-keeperen Andreas Søndergaard, der også er inde omkring U-landsholdet, skal på prøve i det nordlige England hos Sunderland fra den 18. til 22. oktober.

Andreas Søndergaard har tidligere været på prøve hos en anden Premier League-klub, nemlig Everton FC. I samme åndedrag kan det nævnes, at The Toffees for et år siden testede den unge angriber Oliver Rimmen, der nu spiller hos FC Nordsjælland, men i efteråret 2015 var hos fynske Dalum IF.

De to spillere skal i udgangspunktet bare på prøve og vender derefter planmæssigt tilbage til OB og fortsætter turneringen.

Annonce