AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 13:01
Nyt fra Norge: Håland klar til januarskifte

Den norske journalist Morten Pedersen hævder, at Erling Håland er klar til at skifte til januar.


Der har været skrevet meget om Erling Håland, men nu skulle en pålidelig norsk kilde mene at have svaret: Han skifter til januar, hævder Dagbladets Morten Pedersen.

Pedersen mener, at Håland – på trods af international fodbold i form af Europa League – vil kigge sig om efter en ny udfordring, og her er der en klar præference: United.

Pedersen skriver i sin klumme:

- Næste kapitel i dette store fodboldeventyr skrives i 2020. Jeg tror, det bliver tidligt på året. Allerede i januar, skriver Pedersen.

- Ringer Ole Gunnar Solskjær til far Alfie og spørger om knægten kan komme til nytår, bliver svaret ja og ja. Når fuglene synger, synger de højere og højere, skriver Pedersen, der henviser til, at rygterne har stået på i et stykke tid.

Om det bliver til et skifte i januar – eller på et andet tidspunkt – er uvist, men sikkert er det efterhånden, at interessen i hvert fald er der fra Oles side.

Dernæst kommer spørgsmål om transfersum, kontrakt, rolle i klubben og løn, men som Solskjær netop lige har proklameret, kan United stadig tiltrække de bedste spillere i verden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED