Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nyt FIFA på gaden: Her er hvad anmelderne siger

Af Daniel Sichlau
03.10.2021 Kl. 12:30
Det nye FIFA 22 er på gaden og nu venter flere hundrede timers nørderi foran skærmen. Vi har samlet en række uddrag fra anmeldelser af det nye spil

Fredag kom FIFA 22 på gaden og millioner af fodboldfans verden over er formentlig allerede klar ved konsollerne lige nu.

Sidder du stadig og overvejer om du skal købe det nye spil, så kan du her få et lille uddrag af anmeldelser af spillet.

Julie Horup, Soundvenue (5 ud af 6)

– Spillerne bevæger sig mere dynamisk, og med en klogere kunstig intelligens flyder deres bevægelser mere realistisk. (…)

– Når man tænker på, at sidste års ’FIFA 21’ mest af alt virkede som en udvidet opdatering af spillet, er det glædeligt, at ’FIFA 22’ formår at rykke sig så meget, som det gør.

– Det føles som et kvantespring for serien, hvor især HyperMotion-teknologien gør en markant forskel. De følte afleveringer, de kloge løb – det hele spiller bare.

Ricardo C. Esteves, Gamereactor (7 ud af 10)

– Igen, FIFA 22 er bedre end FIFA 21, men ikke så meget bedre, og adskillige problemer der burde være væk er her stadig.

– Du kommer til at have det sjovt med spillet, hvis du altså er fan, men vi er stadig skuffede over at EA endnu ikke har fået vendt skuden helt, selvom det her er et lille skridt i den rigtige retning.

Ronan Murphy, Goal.com (4 ud af 5)

– Kampene ser mere realistiske ud, føles mere realistiske og er sjovere at spille, da ikke længere er pacefokuserede pinball-spil.

– FIFA 22 er det sjoveste FIFA i flere år, især takket være tilføjelsen af Volta Arcade Games.

– Der er stadig små mangler, men hvis du har spillet og nydt FIFA i de senere år, så vil du ikke blive skuffet

Kristoffer W. Hamborg, Jydskevestkysten (5 ud af 6)

– Spillet på grønsværen minder meget mere om ægte fodbold, end om fodboldspil på konsol. Dels takket være de mere naturlige bevægelser med tilhørende animationer, men i høj grad også af en større spilforståelse og intelligens hos dine med og modspillere.

– FIFA 22 byder på en sund afveksling af offensiv og defensiv fodbold, der udspiller sig over hele banen – og ikke bare umiddelbart uden for feltet på hver banehalvdel, som det ofte var tilfældet i FIFA 21.

På Metascore, der samler alle anmeldelser har spillet høst 79 ud af 100.
 
Annonce