Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nye meldinger om Greenwood: Manchester United afviser

Af Jeppe Augustsen
27.03.2023 Kl. 09:21
Der er nye meldinger i forbindelse med Mason Greenwood, som Manchester United har modtaget bud på.

Der er fortsat stor uvished omkring Mason Greenwoods fremtid i Manchester United.

Efter alle anklager mod englænderen – som bl.a. inkluderede vold og voldtægtsforsøg – blev droppet tidligere på året, har Manchester United selv indledt en undersøgelse af sagen.

Det vides ikke, hvornår undersøgelsen er færdig, men klubben vil efter sigende tage hensyn til fangrupperinger, sponsorer og kvindeholdet på forskellige niveauer.

I mellemtiden har Manchester United modtaget bud på Mason Greenwood. Tidligere på året meldte The Athletic og andre engelske medier, at tyrkiske klubber har afgivet bud.

Men disse bud er blevet afvist, beretter The Athletic i dag.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Tuchel presser på – vil hente Premier League-stjerne

Det skyldes, at klubbens interne undersøgelse fortsat er undervejs, og man vil ikke træffe en beslutning omkring hans fremtid, før den er overstået.

Ifølge The Athletic har kilder meddelt, at Mason Greenwood er opsat på at komme tilbage og vil gøre alt for at spille for Manchester United igen. 

– Han vil løbe igennem en mur for at spille for Manchester United igen, fortæller en kilde til The Athletic. 

LÆS OGSÅ: Højlund vil slå dansk transferrekord: Stor budkrig på vej

Mediet har også snakket med en af Mason Greenwoods repræsentanter, som er af den klare holdning, at han skal have lov til at vende tilbage. 

– Der er ingen substans. Der er et mix af gamle nyheder, spekulationer, halve sandheder og usande påstande. Mason er 21 år. Han er blevet clearet og burde få tilladelse til at genopbygge og bevæge sig fremad med sit unge liv, lyder det fra en repræsentant.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

Annonce