Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

Af Jeppe Augustsen
29.05.2023 Kl. 21:09
Der er nye meldinger omkring Lionel Messis fremtid.

Lionel Messi forlader PSG efter denne sæson, hvor hans kontrakt udløber.

Det er tidligere blevet meldt af troværdige journalister og medier – heriblandt Fabrizio Romano.

Det er fortsat uvist, hvad fremtiden bringer for den argentinske verdensstjerne, men her til aften er der nye meldinger omkring hans fremtid. 

– Lionel Messi vil træffe en beslutning omkring sin fremtid i de kommende dage. Det er IKKE ensbetydende med, at Messi vil annoncere sin nye klub i de kommende dage, men han vil vælge sin fremtidige klub hurtigst muligt, skriver Fabrizio Romano.

 

Fabrizio Romano beretter ydermere, at Lionel Messi stadig har et gigantisk tilbud liggende fra den saudiske klub, Al Hilal. Tidligere har der også været meldinger om, at det bliver hans fremtidige klub. Barcelona er endnu ikke kommet med et tilbud til ham grundet klubbens økonomiske situation.

Den argentinske medie, Olé, har også meldt sig på banen omkring stjernespilleren og hævder, at der er også flere Premier League-klubber, som i de seneste dage har vist interesse for Lionel Messi og er kommet med tilbud. Det nævnes ikke, hvilke klubber der er tale om.

Inter Miami CF, hvor David Beckham er medejer, vil også gøre et forsøg på at bringe argentineren til MLS.

Barcelona er længe blevet set som favoritter til at hente Lionel Messi tilbage, men ifølge Olé er det langt fra sikkert, at Barcelona er i stand til at fremsende et konkret kontrakttilbud inden for de kommende dage eller inden transfervinduet lukker.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. – Thomas Tuchel forlader Bayern München i dag

3. Brighton og Liverpool er nået til enighed om kæmpehandel

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

Annonce