Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nye detaljer: De kommer med nye bud på Manchester United

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 17:03
Der kommer flere nye og forbedrede bud på Manchester United i dag.

I aften er der en ny deadline for bud på Manchester United.

Det melder flere engelske medier, heriblandt BBC – og Glazer-familien kan se frem til at modtage flere bud.

Både Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim har tidligere meldt offentligt ud, at man bød på De Røde Djævle forud for den første deadline, der var tilbage i februar, og begge er gået videre til næste fase i købsprocessen.

BBC kan nu afsløre, at Manchester United-repræsentanter og investeringsbanken Raine Group – som varetager et potentielt salg – har mødtes med otte forskellige mulige investorer inden for den seneste tid. Her er de kun to af dem, som er offentligt kendt – nemlig Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim.

Ifølge mediet er følelsen, at der kommer flere bud på klubben inden aftenens deadline, hvor de nye meldinger lyder på, at både Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim kommer med nye og forbedrede bud. 

LÆS OGSÅ: Mulig transferrekord: Her er prisen på Serie A-stjerne

Ydermere kan BBC berette, at Sir Jim Ratcliffe/INEOS vil købe Glazer-familiens ejerandele, der svarer til 69 procent af klubbens aktier, mens Sheik Jassim vil købe 100 procent af klubbens aktier. 

Når de nye bud er kommet, vil Raine Group og Glazer-familien vurdere diverse bud, og er det én potentiel køber, som de ser som 'prefered bidder', vil man gå videre til næste fase med pågældende. 

 

Annonce