AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 11:38
Nye afsløringer: Derfor var Ronaldo bekymret over City-skifte

Der er nu kommet nye meldinger omkring Cristiano Ronaldos opsigtsvækkende sommerskifte.


Sommerens helt store transfer omhandlede Cristiano Ronaldo, der først var på vej til Manchester City, men endte med at vinde tilbage til Manchester United.

The Athletic kommer nu med nye afsløringer omkring skiftet.

Cristiano Ronaldo forlod efter sigende Juventus-lejren og sagde farvel til sine holdkammerater med den tanke om, at han skulle til Manchester City. 

Det var dog ikke uden bekymringer.

Ifølge mediet var portugiseren bekymret for, at han ikke var garanteret en fast plads i startelleveren. Derudover tvivlede Manchester City også på et skifte, da klubben havde forventet et salg af Raheem Sterling til Barcelona, som endte med at blive i klubben.

Kilder i Manchester City har også informeret mediet om, at det var dem, der trak stikket i handlen med Cristiano Ronaldo - og ikke fordi Manchester United kaprede handlen. I den anden del af Manchester United er man ikke i tvivl om, at det var deres skyld, at han endte på Old Trafford og ikke Etihad Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE