Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Derfor er Manchester United klar til at droppe Højlund

Af Jeppe Augustsen
01.07.2023 Kl. 19:24
Manchester United er efter sigende klar til at droppe Rasmus Højlund, medmindre Atalanta sænker prisen.

Manchester United forventes at præsentere købet af Mason Mount i starten af næste uge.

Herefter vil Erik ten Hag prioritere en ny angriber, og ét af navnene på ønskelisten er danske Rasmus Højlund. Det skriver The Athletic.

Den nuværende Atalanta-angriber har længe været rygtet til Old Trafford, og De Røde Djævle anses også for at være en af favoritter til at hente ham, da han tidligere har afsløret, at han er stor Manchester United-fan.

 

Ifølge The Athletic har Manchester United haft dialog med Atalanta om en mulig transfer, men indtil videre er de blevet skræmt væk af Atalantas krav.

Den italienske klub har – ifølge mediet – meddelt Manchester United, at prisen på Rasmus Højlund lyder på omkring €100 millioner, der svarer til 745 millioner kroner. 

Tidligere i dag lød det i den italienske presse, at Manchester United skulle have afgivet et bud på €35 millioner, som blev afvist af Atalanta, hvilket giver god mening, hvis prisen er næsten tre gange så meget. 

The Athletic melder, at Erik ten Hag helst vil have en angriber, som har bevist sig i Premier League ved at score mål, og her er de tidligere blevet sat i forbindelse med Harry Kane. Tottenham er dog ikke interesseret i at sælge den engelske angriber og vil også koster mere end 745 millioner kroner. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Ny Tottenham-signing skyndte sig at slette Twitter-opslag

2. Topklub i Premier League arbejder på Mbappé-signing

3. Manchester United har budt på Højlund

4. Liverpool vinker farvel til 11 spillere

5. Arsenal-flop rasende på Mikel Arteta

Annonce