Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny kontrakt på vej? "United-stjerne har et fantastisk forhold til Ten Hag"

Af Emil Plovgaard
30.03.2023 Kl. 15:04
Kontrakten udløber næste år, men der er endnu intet nyt.

Marcus Rashford har endnu ikke skrevet under på en ny aftale med Manchester United.

Den 25-årige offensivspiller har kontraktudløb næste år, og selvom der endnu ikke er sket fremskridt i forhandlingerne, så er det ikke, fordi Rashford ikke kan se sig selv i en United-trøje fremover.

Snarere tværtimod, fortæller Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth.

LÆS OGSÅ: De har afgivet et kæmpe bud på Bellingham

– Jeg mener ikke, der er noget larm, der tyder på, at han ønsker at forlade klubben. Det bør bemærkes. Han elsker Manchester United. Det forhold, han har til Erik ten Hag er, under alle omstændigheder, fantastisk.

– Han får det bedste ud af ham, og han spiller sit livs bedste fodbold. Så fra et fodboldmæssigt perspektiv, er der ingen grund til, at Rashford ønsker at forlade klubben, men han vil også gerne lande den bedste aftale, og det kan man ikke klandre for ham, fortæller Sheth i et interview med Givemesport.

Daily Mail har tidligere fortalt, at der på Old Trafford er indført et lønloft på 200.000 pund, som er lig med Rashfords nuværende gage. Men det er formentlig et punkt, hvor Manchester United er nødt til at give sig, hvis man pønser på at beholde stjernen i front.

Den engelske landsholdsstjerne har været i forrygende form under hollænderens ledelse i indeværende sæson, hvor det er blevet til 27 mål i 44 kampe.

LÆS OGSÅ: Haaland efterforskes af politiet

LÆS OGSÅ: Newcastle i rekordtransfer?

Annonce