Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 15:11
Ny kontrakt - Nyt City-hold: Her er de tre superstjerner Guardiola ønsker sig

Pep Guardiola diskuterede en række nye signings med Manchester City-ledelsen, før han skrev under på sin nye kontrakt.


Pep Guardiola starter ikke forfra, men med sin nye kontrakt følger klubbens ord om, at den catalanske træner vil få opbakning på transfermarkedet til at starte den genopbygning af Manchester City, som han ønsker.

Torsdag forlængede Guardiola sin aftale med The Cityzens frem til 2023, og allerede undervejs i forhandlingerne diskuterede de to parter spillerne, som spanieren har en forventning om, at klubben vil forsøge at signe.

Det kan hurtigt blive en dyr affære, erfarer The Independent, for tre af navnene, som var oppe at vende ved forhandlingsbordet, var Lionel Messi, Jack Grealish og Harry Kane.

Messi er der ikke så meget nyt i. City stod klar til at signe ham i sommertransfervinduet, men superstjernens kontrakt med FC Barcelona stod ikke til at vikle sig ud af.

Skal man tro ESPN, er der dog stadig store chancer for, at City henter den 33-årige argentiner til sommer, og odds er ikke blevet mindre, efter Guardiola forpligtede sig til yderligere to sæsoner i spidsen for klubben.

Efter knap etårti med Sergio Aguero står det efterhånden også klart, at City har brug for en ny angriber snart, og her skulle Guardiola have efterspurgt Kane. Han brillerer lige nu for Tottenham, men hans fremtid i Londonklubben er fortsat usikker, så længe Spurs ingen titler vinder.

Ender denne sæson også trofæløs for The Lilywhites, skulle Kane atter tage sin fremtid op til genovervejelse, men når Daniel Levy er involveret, ved man, at det kan blive rigtig, rigtig dyrt.

Det bliver Grealish også. Guardiola skulle i samråd med Kevin de Bruyne have identificeret Aston Villa-anføreren som en spiller, City ville kunne løfte sit niveau med. Problemet er bare, at Grealish skrev under på en ny femårig kontrakt for få måneder siden.

Han skulle dog have en "gentleman"-aftale med Aston Villa om, at han kan forlade klubben, hvis der bliver budt £100 millioner. Det er en stor sum penge, selvom Grealish lige nu viser, at han sagtens kunne tage skridtet op til en endnu større klub end The Villans.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED